Αισθητική Οδοντιατρική

Αν δεν ανήκετε στους τυχερούς που έχουν από την φύση τους τέλειο χαμόγελο, δεν πειράζει! Η αισθητική οδοντιατρική είναι εδώ και μπορεί να προσφέρει λύσεις!

Τι είναι η Αισθητική Οδοντιατρική;

Πρόκειται για τον κλάδο της οδοντιατρικής που ασχολείται με την βελτίωση του χαμόγελού μας, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά!

 

Λεύκανση:

Σε όλους σχεδόν τους ενήλικες, κάποια στιγμή στην ζωή τους, τα δόντια τους, χάνουν την λάμψη τους. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες όπως το κάπνισμα και οι χρωστικές ουσίες που προέρχονται από τις τροφές. Πλέον, μπορεί όποιος το επιθυμεί να επαναφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, την πιο λαμπερή απόχρωση στα δόντια του, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Μπορεί κανείς να κάνει λεύκανση με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Λεύκανση στο ιατρείο: Ανάλογα με τον ήδη υπάρχοντα χρωματισμό του δοντιού αλλά και την απόχρωση που θέλει να επιτευχθεί, καθορίζονται οι επισκέψεις στο ιατρείο. Συνήθως χρειάζονται μέχρι τρεις επισκέψεις. Με αυτόν τον τρόπο λεύκανσης, αφαιρούνται και οι λεκέδες που βρίσκονται βαθύτερα στα δόντι, ενώ το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

 

 • Λεύκανση με εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι: Με ειδικά μασελάκια που εφαρμόζουν τέλεια στα δόντια, μπορείτε να αποκτήσετε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο! Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς ο ασθενής πρέπει μόνο να τοποθετήσει μικρή ποσότητα υλικού στου νάρθηκες και να τους φοράει για όσο χρόνο του συστήσει ο ιατρός. Τα αποτελέσματα είναι φυσικά και άμεσα, ενώ το κόστος είναι χαμηλότερο έναντι της παραπάνω μεθόδου.

 

 • Συνδυασμός των δύο παραπάνω μεθόδων: Αν θέλετε το αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα λιγότερο από άψογο, μάλλον θα πρέπει να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο λεύκανσης!

prin-meta

 

Όψεις πορσελάνης:

Μέσα σε μόλις δύο με τρεις επισκέψεις στο ιατρείο, μπορεί ο άμεσα ενδιαφερόμενος να αποκτήσει χαμόγελο αντίστοιχο με αστέρα του Hollywood! Οι όψεις πορσελάνης, είναι φλίδες πορσελάνης, οι οποίες καλύπτουν την εξωτερική επιφάνεια του δοντιού. Οι όψεις πορσελάνης, προσφέρουν άμεσα ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να γίνεται αντιληπτό ότι έχει υπάρξει κάποια τεχνική διεργασία στην περιοχή. Το υλικό των όψεων πορσελάνης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και δεν επηρεάζεται από χρωστικές ουσίες. Έτσι, παραμένει σε άψογη κατάσταση, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Όψεις ρητίνης:

Με τις όψεις ρητίνης, μπορούμε να καλύψουμε άμεσα κάποια δυσμορφία των δοντιών, όπως για παράδειγμα το μέγεθός τους ή το σχήμα τους. Παράλληλα, με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να καλύψουμε και τις δυσχρωμίες των δοντιών. Η ρητίνη είναι ένα υλικό που αμέσως μετά την εφαρμογή της, προσαρμόζεται τέλεια πάνω στο δόντι, έτσι ώστε να μην γίνεται καθόλου αντιληπτή. Στα πλεονεκτήματα της χρήσης των όψεων ρητίνης, μπορούμε να συγκαταλέξουμε τα ακόλουθα:

 • Εφαρμογή σε ένα μόλις ραντεβού
 • Ιδιαίτερα προσιτό κόστος
 • Παντελώς ανώδυνη, μη επεμβατική διαδικασία
 • Το υλικό που χρησιμοποιείται μοιάζει πολύ με το υλικό των ίδιων των δοντιών

Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν διαθέτουν την αντίστοιχη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις όψεις πορσελάνης.

diadikasia

 

Λευκά σφραγίσματα:

Έχετε κάνει στο παρελθόν σφραγίσματα και πλέον η εικόνα τους είναι αντιαισθητική; Μήπως κάθε φορά που θέλετε να γελάσετε σκέφτεστε τα κίτρινα ή μαύρα σημαδάκια στα δόντια σας και ξανακλείνετε το στόμα σας; Αν έχετε απαντήσει θετικά στα παραπάνω ερωτήματα, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει λύση!

Μπορείτε πολύ εύκολα να αντικαταστήσετε όλα τα παλιά σας σφραγίσματα, με σύγχρονα, λευκά σφραγίσματα σύνθετης εητίνης. Τα σφραγίσματα νέας τεχνολογίας, είναι αόρατα και μπορούν να αντικατασταθούν είτε όλα μαζί είτε σταδιακά. Το σίγουρο είναι, ότι χωρίς κόπο και με μικρό κόστος, θα γελάτε με την καρδιά σας, χωρίς να αγχώνεστε για τίποτα!

 

leuka sfragismata

 

Ολοκεραμικές στεφάνες:

Πρόκειται για στεφάνες πορσελάνης με κεραμικό πυρήνα, που δεν έχουν καθόλου μεταλλικό σκελετό. Για τον λόγο αυτό προσφέρουν πολύ πιο αισθητικό αποτέλεσμα και προτιμώνται στα πρόσθια δόντια. Οι ολοκεραμικές στεφάνες κατασκευάζονται από πορσελάνη και αντικαθιστούν ολόκληρο το δόντι και όχι ένα μέρος αυτού. Τις χρησιμοποιούμε κυρίως στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Δυσχρωμιών
 • Οδοντικών δυσμορφιών
 • Μικρών ορθοδοντικών προβλημάτων
 • Νανόδοντων

 

Ολοκεραμικά ένθετα/ επένθετα:

Είναι η λύση σε περιστατικά όπου χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από ένα απλό σφράγισμα αλλά πιο συντηρητικό από μια στεφάνη. Ουσιαστικά κατασκευάζουμε από κεραμικό στο εργαστήριο, ό,τι λείπει από το δόντι. Επίσης είναι και η λύση για φθαρμένα λόγω βρυγμού δόντια.

aisthitiki odontiatriki spasmeno donti

 

Μονολιθικά Ζιρκονίας:

Οι αποκαταστάσεις μολολιθικής ζιρκονίας είναι η νέα επιλογή στην προσθετική που προσφέρει μεγάλη αντοχή, καλή αισθητική , γρήγορο αποτέλεσμα και χαμηλότερο κόστος από τις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις. Είναι υλικό απόλυτα βιοσυμβατό και χρειάζεται μικρότερη αποκοπή οδοντικών ιστών. Προκαλεί μικρότερες αποτριβές στους ανταγωνιστές και εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα (τεχνολογία CAD/CAM). Η εφαρμογή των αποκαταστάσεων μολολιθικής ζιρκονίας γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε όλες τις παραπάνω τεχνικές, χρησιμοποιώντας πάντα εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Στόχος μας είναι να έχουμε πάντα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, άψογο τεχνικά και απόλυτα φυσικό. Επισκεφθείτε μας και αποκτήστε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν!

Desktop CTA Mobile CTA
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ